SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vårens försäljning av NEWBODY
2021-04-19 10:37

Hej!

 

Nu startar vi upp vårterminens försäljning av Newbody. Katalogerna kommer under nästa vecka (återkommer med info om datum) och kommer att finnas i Centralskolan och i Liviushallen, fråga era tränare så hjälper de er. Men ni kan redan nu påbörja er försäljning genom att logga in eller nyregistrera er som säljare via denna länk:

 

https://www.newbody.se/reg/TDDYTGX

 

Obs! Denna länk används till att registrera er som säljare / logga in.

 

För att dela en länk med C4-gymnasternas försäljning under din användare, logga in och välj din egen personliga länk att dela med vänner och familj via facebook, mail, messenger och/eller sms. Via länken kommer köparen åt produkterna och kan lägga en beställning hos dig.

 

Speciellt under rådande omständigheter med distansarbete och övriga restriktioner så är onlineförsäljning ett jättebra sätt att nå ut till många! (Online finns även fler varor tillgängliga än i den tryckta katalogen.)

 

Försäljningen pågår fram till fredag 14/5. Då ska beställningen vara registrerad och klarmarkerad.

 

Så varför ska vi hjälpas åt att sälja Newbody? Det självklara svaret är såklart att vi vill engagera oss i och bidra till våra barns fritidsintresse! Försäljningen av Newbody är av stor betydelse för att föreningen ska kunna fortsätta att hålla låga träningsavgifter samt förstärka ledarnas kompetens för ungas träning genom att köpa in utbildningar.  Försäljningen bidrar till hela föreningen - liten som stor! 

 

Om ni har frågor eller funderingar kan ni maila dessa till x_karin@hotmail.com.

 

Nu hjälps vi alla åt att stödja våra barns fritidsintresse!

 

Hälsningar C4-gymnasterna

// Karin

 
Stort tack till våra sponsorer!